• اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا با خرید ملک

می توان شهروندی و اقامت دائم اروپا را با خرید ملک از کشورهای لتونی، اسپانیا، پرتغال، یونان بدست آورد، که شرایط و زمان لازم برای اخذ اقامت اروپا با توجه به میزان سرمایه گذاری و کشور مورد نظر تغییر پیدا می کند. برای مثال با خرید ملک به ارزش 250 هزار یورو در یونان می توان افامت دائم اروپا و ویزای شینگن را دریافت کرد. به دلیل متفاوت بودن و متغیر بودن برنامه ها بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سفارت کشور مورد نظری که قصد اقامت دائم آن را دارید مراجعه کنید، یا می توانید با تماس با وکلای مهاجرت شرکت بهارکیت از آخرین برنامه های دریافت اقامت و شهروندی اطلاع یابید.

اقامت اروپا با ثبت شرکت

همان طوری که در صفحه ” اقامت ایتالیا” در سایت توضیح داده شده است، می توان با ثبت شرکت در ایتالیا، اقامت اروپا را بدست آورد. با توجه به نوع شرکت، زمان و هزینه لازم برای اخذ اقامت اروپا (ایتالیا) متفاوت می باشد. اما یکی از ساده ترین انواع شرکت که با آن می توان اقامت گرفت، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد.

برای این کار لازم است یک حساب بانکی بین المللی داشته باشید و با سرمایه اولیه تنها 10 هزار دلار برای ثبت شرکت اقدام کنید. این مقدار سرمایه در حساب شما در اروپا باقی می ماند. با این روش می توانید ویزای شینگن و اقامت اروپا را تنها در زمان 6 ماه بدست آورید. علاوه بر مدارکی مانند عدم سوپیشینه، باید مدارکی برای فعالیت تجاری که قصد راه اندازی آن را در اروپا دارید،برای طرح خود برای ثبت شرکت ارائه کنید.

با توجه به شرایط اقتصادی ایتالیا و اروپا این تصمیم گیری ها باید با بررسی وکلای مهاجرت صورت گیرد، چون باید در پایان هر سال گزارشی را به دولت ایتالیا برای فعالیت های شرکت خود در اروپا ارائه دهید، که نشان دهنده میزان فعالیت و سود سالیانه شما در شرکت باشد. یعنی باید گردش سالیانه حساب و سود ناشی از ثبت شرکت در اروپا داشته باشید که بتوانید اقامت ایتالیا و اقامت اروپا خود را تمدید کنید.

زمان لازم برای دریافت اقامت اروپا

پاسخ این سوال که چقدر زمان برای دریافت اقامت اروپا لازم است، کاملا بستگی به کشور مورد نظر جهت دریافت اقامت و مقدار سرمایه گذاری شما دارد. برای مثال با سرمایه گذاری در مالتا (کشوری در مرکز دریای مدیترانه که عضو اتحادیه اروپا و ناحیه شینگن است) به میزان 250 هزار یورو می توان اقامت دائم اروپا را در زمان 3 ماه بدست آورد. یا با سرمایه گذاری 200 هزار پوندی اقامت انگلستان را در 6 ماه بدست آورد. بنابراین زمان دریافت اقامت اروپا عدد ثابتی نیست و کاملا تابع مقصد شما و سرمایه شما می باشد.

اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری

برای احذ اقامت اروپا می توان در کشوری که مدنظر شماست، سرمایه گذاری کنید. روال کار بدین صورت است که طبق برنامه های مهاجرتی آن کشور، می توان با سرمایه گذاری اقامت دائم آن را بدست آورد، که معمولا ابتدا مجوز اقامت، سپس اقامت دائم و در نهایت پاسپورت دریافت می کنید. برای مثال با سرمایه گذاری در ایتالیا، اقامت موقت ایتالیا ابتدا 1 ساله، سپس 2ساله (2 مرتبه) تمدید می شود. بعد از 5 سال هم می توان برای اقامت دائم ایتالیا (اقامت دائم اروپا) اقدام کرد.

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی

اقامت از طریق تمکن مالی یعنی این که متقاضی بدون نیاز به کار کردن در کشور مقصد می تواند زندگی خود را اداره کند. برای این منظور او می بایست گردش حساب خود را به همراه سایر مدارک مانند گواهی اسناد و مالکیت ها و سهام و …. ارائه کند. برای اثبات این موضوع متقاضی می تواند درآمد دریافتی خود را از طریق نشان دان سود سرمایه سپرده گذاری، یا سهام شرکت و حقوق بازنشتگی ارائه دهد.

برای مثال برای اقامت تمکن مالی اتریش نیاز به گردش حساب 3 ماه است که در صورت دارابودن شرایط ویزای موقت 3 ماهه داده می شود.

سوالات متداول در خصوص ویزای شینگن

با ویزای شینگن به چه کشورهایی می توان سفر کرد؟

طبق پیمان شینگن با دریافت ویزا از یکی از از کشورهای عضو شینگن می توان به تمامی آن ها در اروپا سفر کرد. ذکر این نکته ضروری است که همه کشورهای اتحادیه اروپا جز منطقه شینگن نیستند. برای مثال کشورهای بلغارستان، رومانی و قبرس عضو عهدنامه شینگن نیستند. این بدین معناست که با اخذ ویزای شینگن به این کشورها نمی توان سفر کرد، اما برای سفر به سایر کشورها همچون ایتالیا، پرتغال، اسپانیا و… مشکلی نخواهد بود.

اخذ اقامت اروپا و دریافت ویزای شینگن چه مزایایی دارد؟

مقاله کاملی در سایت بهارگیت در خصوص مزایای اقامت اروپا آورده شده است- با این حال به صورت اگر بخواهیم مزایای اخذ افامت اروپا را بیان کنیم، می توان به حقوق شهروندی، بیمه خدمات درمانی، خدمات بانکی و بین المللی و خدمات تحصیلی نام برد. علاوه بر آن با دریافت پاسپورت از کشورهای اروپایی یا آمریکا می توان به کشورهای زیادی بدون نیاز به ویزا و تنها با پاسپورت سفر کرد. لیست کامل این کشورها و اعتبار پاسپورت کشورهای مختلف در صفحه پاسپورت دوم در سایت توضیح داده شده است

حداکثر زمان لازم برای اقامت در منطقه شینگن چند روز می باشد؟

پاسخ این سوال بستگی به نوع ویزای شینگن شما دارد. علاوه بر این سابقه سفر گذشته شما در ماه های احیر نیز تاثیر گذار است. اما به صورت کلی می توان گفت که حداکثر زمان 90 روزه در بازه 6 ماه در منطقه شینگن می باشد.

اقامت اروپا

لیست کشورهایی که می توان از طریق آن ها اقامت اروپا و ویزای شینگن اروپا دریافت کرد:

ایتالیا

دریافت اقامت ایتالیا: ثبت شرکت- سرمایه گذاری

انگلستان

دریافت اقامت انگلستان: کارآفرینی- سرمایه گذاری

پرتغال

دریافت اقامت پرتغال:املاک و مستغلات- بازسازی هتل

استرالیا

دریافت اقامت استرالیا:سرمایه گذاری

نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند:سرمایه گذاری اوراق بهادار- خرید اوراق قرضه دولتی- شرکت -ترکیبی

دریافت پاسپورت دوم

یکی از راه های مهاجرت به اروپا خرید پاسپورت کشورهایی است که در مقابل سرمایه گذاری در آن جا، پاسپورت آن کشور را بدست می آورید و می توانید با آن به کشورهای اروپایی، آمریکایی و…. بدون نیاز به ویزا سفر کتید.

گرانادا

دریافت پاسپورت گرانادا: املاک و مستغلات- اهدای سرمایه به صندوق های دولتی

سنت کیتس و نویس

دریافت پاسپورت سنت کیتس و نویس: املاک و مستغلات- خرید اوراق قرضه-اهدای سرمایه به صندوق های دولتی

سنت لوسیا

دریافت پاسپورت سنت لوسیا: املاک و مستغلات- خرید اوراق قرضه-اهدای سرمایه به صندوق های دولتی

اتریش

دریافت پاسپورت اتریش: سرمایه گذاری

مالتا

دریافت پاسپورت مالتا: مشارکت در توسعه اقتصادی مالتا خرید سهام- اوراق قرضه معاملات اموال

دومینیکا

دریافت پاسپورت دومینیکا: املاک و مستغلات- اهدای سرمایه به صندوق های دولتی

بلژیک

دریافت پاسپورت بلژیک: سرمایه گذاری

قبرس

دریافت پاسپورت قبرس: املاک و مستغلات- اوراق بهادار

راحت ترین کشورهای اروپایی برای گرفتن اقامت

در این بخش لیست 8 کشور که ساده ترین و ارزان ترین روش مهاجرتی را دارند، معرفی گردیده است.

کشور  سرمایه  توضیحات
بلغارستان 500 هزار یورو خرید اوراق قرضه به مدت 5 سال
یونان 250 هزار یورو خرید ملک
قبرس 300 هزار یورو خرید ملک
لیتوانی 250 هزار یورو خرید ملک
جرسی 125 هزار پوند به شرط داشتن درآمد 625 هزار یورویی سالیانه
مالت 275 هزار یورو خرید ملک
اسپانیا 500 هزار یورو خرید ملک با 500 هزار یورو- یا 2 میلیون یورو اوراق قرضه
پرتغال 500 هزار یورو خرید ملک با 500 هزار یورو- یا 1 میلیون یورو سرمایه گذاری در بانک مرکزی- یا ایجاد 10 شغل

مهاجرت به کانادا

اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید، می توانید از طریق کبک کانادا مستقیما اقدام کنید.

اقامت کانادا

روش مهاجرت به کانادا: سرمایه گذاری در کبک

( به دلیل تغییرات مداوم در برنامه های مهاجرتی و اقامتی اروپا، آمریکا، کانادا و سایر کشورها، بهتر است برای اطلاع از آخرین روش های دریافت اقامت اروپا شامل اخذ اقامت اروپا با خرید ملک، اقامت تمکن مالی، ثبت شرکت در اروپا می توانید با وکلای مهاجرتی شرکت بهارگیت تماس بگیرید)

© Copyright - Bahar Gate LTD