مزایای پاسپورت مالتا

  • حق سفر، زندگی، کار، تحصیل در هریک از 28 کشور اتحادیه اروپا و سوییس ( اخذ اقامت اروپا )
  • سفرآزادانه بدون نیاز به ویزا به 167 کشور دنیا شامل اتحادیه اروپا و کانادا
  • قوانین سخت گیرانه و محکم برای ورود مهاجران و سرمایه گذاران، در نتیجه تنها متقاضیان و سرمایه گذاران موفق در مالتا حضور خواهند داشت.
  • داشتن پاسپورت مالتا امتیاز بسیار عالی و قابل احترام در اروپا به شمار می آید.
  • بررسی سیستماتیک و قانون مند درخواست ها برای دریافت پاسپورت و سرمایه گذاری
  • مالتا کشوری با جاذبه های فراوان و طبیعتی زیبا می باشد. کشوری استراتژیک با آب و هوایی سالم برای داشتن پاسپورت دوم در منطقه به حساب می آید.

روش دریافت پاسپورت مالتا

برای دریافت پاسپورت مالتا از طریق سرمایه گذاری 3 روش وجود دارد که به صورت زیر می باشند.

  • مشارکت در توسعه اقتصادی مالتا
  • خرید سهام- اوراق قرضه
  • معاملات اموال

هزینه های دریافت پاسپورت

هزینه های اولیه شامل، هزینه های بررسی های دولتی و هزینه های درخواست برای پاسپورت باهم کمتر از 900 هزار یورو می باشد. این هزینه ها با توجه به تعداد اعضای خانواده تغییر می کند.

اجاره ملک

خرید ملک
هزینه های دولتی هزینه های دولتی
متقاضی اصلی مشارکت 650 هزار یورویی 12 تا 15 درصد مشارکت 650 هزار یورویی 9 تا 12 درصد
سهام واوراق قرضه 150 هزار یورویی سهام واوراق قرضه 150 هزار یورویی
اجاره 16 هزار یورویی مسکن خرید 350 هزار یورویی مسکن
متقاضی به همراه همسر مشارکت 750 هزار یورویی 12 تا 15 درصد مشارکت 750 هزار یورویی 9 تا 12 درصد
سهام واوراق قرضه 150 هزار یورویی سهام واوراق قرضه 150 هزار یورویی
اجاره 16 هزار یورویی مسکن خرید350  هزار یورویی مسکن

مالتا

مالتا کجاست؟

مالتا کشوری در جنوب غربی اروپا و در کنار دریای مدیترانه می باشد. قبلا مستعمره انگلستان بوده و در حال حاضر کشوری مستقل و جز کشورهای منطقه شینگن می باشد.  این کشور اروپایی متشکل از چند جزیره می باشد، که در کل جمعیتی کمتر از 500 هزار نفر دارد. زبان انگلیسی و مالتایی جز زبان های رسمی مالتا می باشد.

حداقل پیش نیازها برای اخذ پاسپورت مالتا

  • سرمایه گذاری به میزان 250 هزار یورو در اوراق قرضه دولتی و نگه داری آن برای حداقل 5 سال
  • کمک به دولت مالتا (غیر قابل برگشت- کمک بلاعوض) به میزان 30 هزار یورو (5 هزار و 500 یورو نیز هزینه اداری دولتی می باشد)
  • خرید ملک به میزان 320 هزار یورو ( یا 270 هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو)- یا اجاره سالیانه 12 هزار یورو ( 10 هزار یورو در مالتای جنوبی یا گزو)

مزایای پاسپورت مالتا

  • با پاسپورت مالتا می توان به تمام کشورهای عضو شینگن بدون نیاز به ویزا سفر کرد.
  • محدودیتی از نظر مدت زمان اقامت در مالتا وجود ندارد
  • اقامت دائم پنج ساله، به طور نامحدود قابل تمدید است
  • سرمایه گذاری فقط برای پنج سال اول مورد نیاز می باشد
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی
  • مالیات تنها بر درآمد حقوق دریافتی در مالتا و درآمد  حاصل از بازنشستگی اعمال می گردد.
  • اعضای خانواده نیز شامل این برنامه می شوند.

روش اقدام و مدت زمان لازم برای دریافت پاسپورت

مراحل دریافت پاسپورت مالتا بسیار منظم و سیستماتیک می باشند. برای شروع فرآیند بررسی درخواست ابتدا می بایست مبلغ 5 هزار و 500 دلار را برای بررسی های دولتی پرداخت کرد. مبلغ یاد شده غیرقابل برگشت بوده و بهتر است تمامی مدارک قبل از شروع فرایند توسط وکلای مهاجرت بررسی گردند.

بعد از بررسی های امنیتی و قانونی، متقضیان و سرمایه گذاران موفق اعلام خواهند شد. در این مرحله اجازه اقامت و سرمایه گذاری برای آن ها صادر می شود. با دریافت مجوز اقامت می توانند مهاجرت کنند و سرمایه گذاری خود را شروع کنند. در 5 سال اول، گواهی اقامت مالتا( اقامت اروپا )صادر شده مورد بررسی قرار می گیرد، به منظور این که سرمایه گذاران متناسب با برنامه پیش می روند، بعد از آن هر 5 سال این کار انجام می پذیرد.

افرادی که به مدت 12 ماه در مالتا حضور داشته باشند، می توانند برای دریافت پاسپورت مالتایی اقدام کنند. متقاضیان می بایست در توسعه اقتصاد مالتا نقش داشته باشند، که سهم مشارکت آن ها به صورت زیر تعیین شده است.

  • سهم مشارکت در توسعه اقتصادی ملی و صندوق های اجتماعی به میزان 650 هزار یورو برای متقاضی اصلی
  • سهم مشارکت همسر و فرزند کوچک هر کدام به میزان 25 هزار یورو
  • سهم مشارکت فرزندان 18 تا 26 سال و پدر و مادر بالای 55 سال نفری 50 هزار یورو

هزینه های بررسی امنیتی نیز برای اشخاص مختلف به صورت زیر می باشد

متقاضی اصلی همسر- فرزندان بالای 18 سال فرزندان بین 13 تا 18 سال پدر و مادر
7500 5000 3000 5000

همچنین متقاضی باید به مدت حداقل 5 سال در مالتا اقامت داشته باشد، که می تواند به صورت خرید ملک به ارزش حداقل 350 هزار یورو یا اجاره با مبلغ سالیانه 16 هزار یورو باشد.

سرمایه گذاری به میزان 150 هزار یورو نیزدر بخش های تایید شده دولتی و حفظ آن به مدت 5 سال نیز ضروری می باشد.