مهاجرت به کانادا

در این صفحه تمام روش های مهاجرت به کانادا توضیح داده شده است. پس با ما همراه باشید.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

اخذ ویزای تحصیلی کانادا نیازمند مکاتبه با دانشگاه و گرفتن پذیرش می باشد. برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا، داشتن پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا ضروری می باشد. همچنین ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه نیز جز شرایط اولیه دانشگاه ها می باشد.

ویژگی های ویزای تحصیلی کانادا

  • اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته
  • امکان گرفتن بورسیه و پوشش قراردادن هزینه های دانشگاه
  • هزینه های شخصی 1000 دلار ماهانه
  • عدم وجود وقفه زیاد تحصیلی ( کمتر از 5 سال)
  • آیلتس 6 برای کارشناسی – آیلتس 6.5 برای کارشناسی ارشد

متوسط هزینه های تحصیل دانشجویان در کانادا

دانشجویان بین المللیدانشجویان کاناداییدانشجویان اهل کبک
16 هزار دلار4 هزار دلار2000 دلار
  • لازم به ذکر است،اخذ ویزای تحصیلی و دانشجویی را شرکت بهار گیت انجام نمی دهد و اطلاعات جهت آشنایی بیشتر متقاضیان با زندگی و تحصیل در کانادا می باشد.

NOC مخفف کلمات National Occupational Classification می باشد که یک سیستم طبقه بندی برای مشاغل کانادا است در این جا (لیست NOC) می توانید رشته شغلی خود را ببینید که در کدام دسته بندی قرار می گیرد.

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری (کبک)

افرادی که تجربه کارآفرینی دارند، یا شرایط لازم برای سرمایه گذاری و یا خود اشتغالی در استان کبک (Quebec) کانادا را دارند، می توانند ضمن دارا بودن شرایط برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند.

بدین منظور تمامی متقاضیان باید نشان دهند که از لحاظ اقتصادی می توانند شرایط لازم که در ادامه توضیح خواهد شد را تامین کنند و همچنین آن ها قصد دارند در کبک اقامت داشته باشند. سرمایه گذاران بعد از این که شرایط لازم و پیش نیازهای لازم کبک کانادا را تامین کردند، مجوز اقامت کبک کانادا (CSQ) را دریافت می کنند. مجوز اقامت کبک کانادا یک سند رسمی ارائه شده توسط دولت می باشد، که به متقاضیان مجوز اقامت دائم کانادا را در صورتی که تاییدیه های سلامت و امنیتی داشته باشند، ارائه می دهد.

مهاجرت به کانادا به روش کارآفرینی استانی

در این روش اشخاصی که دارای تجربه و تخصص در بخش های تجارت، کشاورزی و صنعت دارند، می توانند برای راه انداری فعالیت تجاری در کانادا با هدف کارآفرینی و اشتغال اقدام کنند. در حال حاضر می توان از طریق سه استان پرنس ادوارد، مانیتوبا و  بریتیش کلمبیا اقدام کرد.

مهاجرت شغلی به کانادا

مهاجرانی که دارای توانایی شغلی و مهارتی می باشند، می توانند از طریق ویزای مهارتی و تخصص(Express Entry) و به عنوان نیروی متخصص به کانادا مهاجرت کنند،و از این طریق اقامت دائم کانادا را  دریافت کنند. در روش مهاجرت کاری، سابقه کاری، مدرک زبان، سن و وضعیت تعهل امتیاز بندی می شود و وضعیت موفقیت متقاضی در پرونده مهاجرتی را مشخص می کند.

داشتن پیشنهاد کاری از سوی کارفرما در کانادا (job offer) بسیار می تواند کمک کننده باشد. به صورتی که وجود تنها این عامل باعث بدست آوردن نیمی از امتیاز لازم برای مهاجرت می شود.

شرایط دریافت ویزای کار کانادا

  • اثبات کردن حداقل ۲ سال سابقه مدیریت یا کسب و کار

  • اثبات قانونی بودن دارایی‌های به دست آمده افراد

  • اقامت ۴ یا ۶ سال برای دریافت پاسپورت

canada immigration

مهاجرت به کانادا بوسیله دعوت نامه از خویشاوندان

اگر شما قصد دارید، کعه توسط دعوت نامه ارسالی از کانادا، مهاجرت کنید، می بایست در این حالت باید یکی از اعضای خانواده ساکن کانادا باشد و همچنین بتواند شرایط اسپانسری شما را تامین کند. لازم به ذکر است، که خود متقاضی مهاجرت به کانادا نیز یک سری شرایطی که باتوجه به نوع درخواست متفاوت می باشند، را آماده کند. درخواست ویزای مهاجرت از طریق خویشاوندان فقط مخصوص همسر و یا فرزندان نیست. بلکه اقوام و سایر بستگان و حتی کودکی که قصد سرپرستی آن را دارید، نیز شامل این برنامه می شود.

شرایط مهاجرت پرستاران به کانادا

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرستاری تحت عنوان live-in caregiver program مشهور است. مراحل انجام کار به این صورت است که در صورت تاییدیه مدارک و کامل بودن شرایط ویزای اقامت 1 ساله پرستار دریافت می کند، که قابل تمدید تا 3 سال به شرط می باشد. به زبان ساده می توان این جوری بیان کرد که پرستار متقاضی مهاجرت در صورت داشتن سابقه کار و شرایط مناسب برای پرستاری کودکان یا سالمندان  یا معلولان کانادایی به کانادا مهاجرت می کند. در صورتی که بتواند دو سال سابقه کار کامل در کانادا بدست بیاورد (معادل 3900 ساعت – روزی بیشتر از 10 ساعت در کل دوسال) میتواند درخواست اقامت دائم دهد. بعد از دریافت اقامت دائم نیز می توانند حتی شغل خود را تغییر دهند.

در این روش نیز مانند سایر روش های مهاجرتی باید از در نوع ایالت و استان کانادا که قصد مهاجرت را دارید، اطلاعات بدست آورید. چون شرایط استان ها ممکن است با هم تفاوت داشته باشند.

درخواست مشاوره

جهت دریافت آخرین روش های دریافت مهاجرت به کانادا 2018 از طریق سرمایه گذاری تماس بگیرید. ۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶

مهاجرت به کبک کانادا

سه روش برای مهاجرت به کانادا (کبک) از طریق سرمایه گذاری وجود دارد، که هرکدام دارای پیش نیازها و شرایط خاص خود می باشند، که در ادامه توضیحاتی از آن ها داده می شود.

برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا

در این روش سرمایه گذاری متقاضی باید دارای سرمایه خاصل به میزان 1/6 میلیون دلار کانادا باشد، دارای سوابق مدیریتی در کسب و کار باشد و برای سرمایه گذاری تضمین شده به میزان 800 هزار دلار کانادا به مدت 5 سال در بخش های دولتی این کشور اقدام کند.

برنامه کارآفرینی کبک کانادا

در این برنامه سرمایه گذاری متقاضی باید دارای سرمایه خالص به میزان حداقل 300 هزار دلار کانادا باشد، دارای سوابق مدیریتی در کسب و کاری باشد که متعلق به خود او بوده یا توسط او اجرا شده است و او قصد دارد با راه اندازی کسب و کار در کبک کانادا باعث ایجاد شغل شود.

برنامه خود اشتغالی کبک کانادا

در این برنامه سرمایه گذاری متقاضی باید دارای سرمایه خالص به میزان حداقل 100 هزار دلار کانادا باشد، دارای سوابق مدیریتی در کسب و کاری باشد که قصد راه اندازی آن را در کبک دارد.

توجه: این برنامه در حال حاضر بسته می باشد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به کانادا 2017 و آخرین قوانین مهاجرتی،می توانید با وکلای مهاجرت شرکت بهارگیت در ارتباط باشید.

هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه های برنامه مهاجرت به کانادا با توجه به نوع برنامه مهاجرت به صورت زیر می باشند.

دسته بندیهزینه
سرمایه گذاران15000 دلار
کارآفرینان1040 دلار
خود اشتغالی1040 دلار
هر وابسته (کارآفرینان و فقط کارفرمایان)160 دلار

با توجه به توضیحات داده شده، در حال حاضر متقاضیان اقامت کانادا می توانند از طریق ویزای سرمایه گذاری یا ویزای کارآفرینی برای کانادا اقدام کنند و هنگامی که برای یکی از دسته ویزاها درخواست دادند و درخواست آن ها پذیرفته شد، امکان جابه جایی به دیگر برنامه اقامتی وجود ندارد.

مزایای مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری

سه تا از مهم ترین مزایای مهاجرت به کشور کانادا به روش سرمایه گذاری به صورت زیر می باشند:

الف) عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

ب)ایجاد شغل و یا راه اندازی کسب و کار اجبار نمی باشد

ج) با دریافت اقامت دائم کانادا لازم نیست حتما در کبک اقامت داشت، بلکه می توان در سایر استان نیز زندگی کرد.

سوالات متداول در خصوص مهاجرت به کانادا

Work permit  کانادا(اجازه کار در کانادا) – فرم IMM1295  چیست؟

فرم 1295 برای اشخاصی است که شهروند کانادا نیستند یا اقامت دائم کانادا را ندارند و می خواهند برای کار موقت در کانادا اقدام کنند.

پیش نیازهای اجازه کار کانادا چیست؟

برای این که بتوانید اجازه کار در کانادا را بدست آورید باید به افسر سفارت نشان دهید که پیش نیازهای لازم را دارید و هدفتان از اقامت موقت در کانادا کاری است.

مدارک لازم برای اجازه کار کانادا شامل:
  • اثبات این موضوع به افسر سفارت که بعد از اتمام دوران کار قصد خروج از کانادا را دارید.
  • نشان دادن این که سرمایه لازم برای تامین زندگی خود و خانواده را در مدت اقامت کانادا دارید و همچنین قصد بازگشت به کشور خود را دارید.
  • عدم سو پیشینه
  • عدم داشتن خطر برای امنیت کشور کانادا
  • عدم قصد مشارکت و کار کردن با کارفرماهایی که در لیست کارفرماهای مجاز نیستند.
  • به مدت 4 سال یا بیشتر بعد از تاریخ 1 آوریل 2011 در کانادا کار نکرده باشید.
  • فراهم کردن مدارک اضافه در صورت نیاز برای مهاجرت به کانادا که ممکن است افسر سفارت بخواهد.

زمان لازم برای دریافت IRCC ( یا CIC) برای بررسی برنامه اقامت دائم کانادا چقدر می باشد؟

زمان لازم برای بررسی پرونده مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا در اولین  درخواست تقریبا 1 ماه و نیم طول می کشد. اما برای تمدید یا درخواست مجدد تا 6 ماه ممکن است باشد.

مزایای سرمایه گذاری در کانادا چیست؟
  • عدم نیاز به مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی ( بدون پیش شرط زبانی)
  • عدم محدودیت در جابه جایی و سفر به سایر استان های کانادا دلیل داشتن اقامت دائم کانادا
  • عدم تعهد و نیاز به ایجاد شغل در کانادا

Immigration-to-Canada

برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی به چه سرمایه ای نیاز است؟

برای مهاجرت کانادا با کارآفرینی در استان های پرنس ادوارد، مانیتوبا، بریتیش کلمبیا سرمایه مورد نظر به صورت جدول زیر می باشد.

استان کانادا جهت کارآفرینیمیزان دارایی میزان سرمایه گذاری  
پرنس ادوارد600 هزار دلار200 هزار دلار
مانیتوبا350 هزار دلار150 هزار دلار
بریتیش کلمبیا800 هزار دلار400 هزار دلار

پاسپورت کانادا

برای دریافت پاسپورت کانادا باید پیش نیازهایی زیر تامین گردد و وضعیت آن ها مشخص شود.

الف) وضعیت اقامت دائم Permanent Resident status
ب) مدت زمان اقامت در کانادا
ج) پرداخت مالیات درآمد
د) مهارت های زبانی
ه) اطلاعات راجع به کشور کانادا
و) عدم ممنوعیت و موارد مجرمانه

برای اطلاعات بیشتر سایت دولت کانادا را در خصوص مهاجرت ملاحظه کنید.
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html

Immigration-to-Canada-2018

اصطلاحات رایج در ارتباط با مهاجرت به کانادا

معنیمعادل انگلیسیمخففشماره
سیستم مهاجرتی اکسپرس انتریexpress entryEE1
سازمان مهاجرت و شهروندی کاناداcitizenship and immigration canadaCIC2
بررسی امنیتیbackground checkBGC3
برنامه منتخب استانیprovincial nominee programPNP4
نیروی فدرال ماهرfederal skilled workerFSW5
برنامه نیروی ماهر فدرالfederal skilled worker programFSWP6
طبقه دارای سابقه کار کاناداییCanadian experience classCEC7
دعوت به ثبت نام ویزاinvitation to applyITA8
رسید دریافت مدارکacknowledgement of receiptAOR9
درخواست پاسپورت (برای صدور ویزا)passport requestPPR10

سوالات متداول در خصوص کانادا و مهاجرت

اطلاعاتی در خصوص کشور کانادا

کانادا کشوری توسعه یافته است که دومین کشور بزرگ دنیا می باشد. شاخص توسعه انسانی آن نیز 0.9 و در رتبه هشتم در دنیا قرار دارد.  از جمعیت 37 میلیونی آن، 1 میلیون مسلمان هستند. بیشترین ایرانیان مقیم کانادا به ترتیب در انتاریو، بریتیش کلمبیا و کبک می باشند.

تمام روش های مختلف مهاجرت به کانادا چیست?

تمام روش های مهاجرت به کانادا طبق دسته بندی زیر می باشند.

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری استانی
  • مهاجرت از طریق حرفه
  • مهاجرت از طریق تخصص
  • مهاجرت از طریق مهارت در کار استان کبک
  • تحصیلات

وضعیت اقتصادی کانادا به چه صورت است؟

کانادا با تولید ناخالص داخلی آسمی در حدود ۱/۷۹ تریلیون دلار در رده یازدهم بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان در سال ۲۰۱۵ قرار گرفت.[۵] کانادا یکی از کشورهای عضو گروه هشتو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است.

چگونه ویزای توریستی کانادا بگیرم؟

ویزای توریستی کانادا برای اقامت کوتاه مدت می باشد. که در صورت آماده بودن مدارک در زمان 60 روز بعد از انگشت نگاری و مصاحبه بدست می آید. برای دریافت ویزای توریستی کانادا باید به افسر سفارت کانادا اثبات کنید که قصد بازگشت به کشور خودتان را دارید.

دریافت ویزای توریستی را شرکت بهار گیت انجام نمی دهد. خدمات ما شامل دریافت ویزای سرمایه گذاری برای مهاجرت به کانادا می باشد.

UCI کانادا چیست؟

uci، مخفف unique client identifier می باشد، که به معنی شماره متقاضی (client ID) است. در مدارک رسمی که در پروسه مهاجرت به کانادا از سفارت دریافت می کنید این عدد درج شده است. فرمت این عدد به دو صورت زیر می باشد.

0000-0000 (چهار رقم، خط فاصله، چهار رقم)

00-0000-0000 (دو رقم، خط فاصله، چهار رقم، خط فاصله، چهار رقم)

سرمایه گذاری کانادا به چه صورت است

سفر به کانادا برنامه‌های هجرت “ کسب و عمل ” یا این که “ سرمایه‌گذار ” که در آن مهاجران حتما به واسطه‌ی ساختن یک کسب و عمل یا این که سرمایه‌گذاری در کسب و عمل و ایجاد شغل , اقامت دایم خویش را می خرند . این آیتم در برنامه‌ی فدرال درحال‌حاضر متوقف شده است , البته بیشتر استان‌ها هنوز آن را گشوده نگه داشته‌اند . برنامه‌ی کارگران حرفه ای ( The Skilled Worker ) و تجارت‌های حرفه ای ( Skilled Trades ) , که به طور گزینشی برای اشخاص محدودی امکان‌پذیر است . برنامه‌ی تجارت‌های حرفه ای در هر سال فقط ۳۰۰۰ نفر را قبول می کند . برنامه مستخدم حرفه ای گزینشی است و صرفا برای تعداد محدودی از متخصص ها گشوده است . سفر از روش این برنامه نیازمند علم و تجربه‌ی مضاعف است , یا این که برای اشخاص دانش‌آموخته و باتجربه‌ای است که پیشنهادهای کاری اخذ کرده‌اند . هم‌چنین در شرایطی که شما دارنده سند دکتری باشید شاید موقعیت مستخدم حرفه ای را احراز نمائید . نهایتا برای ورود به کانادا به قصد فعالیت کردن در بعضی حرفه‌ها نیازی به روادید نیست و برای بعضا از این اشخاص که خوداشتغال می‌باشند , مثل هنرمندان , نوعی اقامت دایم مختص موجود هست . عالی بخش اعظمی از آدم‌هایی که میخواهند به کانادا بروند ثروتمند یا این که هنرمند نیستند ; و بیش‌ترشان تحصیلات و یا این که تجربه‌ی کاری ندارند . بدین ترتیب یک شخص معمولی به چه شکل به کانادا مسافرت می‌کند؟ به‌دنبال ۷ آسانترین روش های هجرت به کانادا آمده‌است که بیشتر آن ها برای اقامت موقت در کانادا است البته می‌توان هریک از آن‌ها‌را به اقامت دایم , و نهایتا به شهروندی تبدیل کرد , ولی در حالتی که حالت اضطراری را احراز نمایید . امضای قرار تجارت آزاد امریکای شمالی ( نفتا ) کانادا علاوه بر مشهورترین تفاهمنامه‌ی تجاری , یعنی نفتا , تفاهمنامه‌های تجاری دیگری هم دارااست که بعضا معافیت‌ها را برای هجرت را امکان‌پذیر می‌سازد . فقط مشکلی که موجود است این است که‌این تفاهم‌ها صرفا برای شهروندان کشورهای ذیل گشوده است : شیلی کلمبیا کاستاریکا ایسلند اسرائیل اردن لیختن اشتاین مکزیک نروژ پاناما پرو سوئیس آمریکا

cost of living Canada

امتیاز بندی مهاجرت به کانادا

امتیاز بندی مهاجرت به کانادا برای مهاجرت تجاری فدرال کانادا که شامل برنامه های سرمایه گذاری فدرال، کارآفرینی فدرال و خود اشتغالی فدرال است ، به صورت زیر می باشد:لازم به ذکر است برای قبولی در برنامه های سرمایه گذاری داشتن حداقل 35 امتیاز ضروری…
express-entry

ویزای کاری کانادا

 Express Entry (اکسپرس انتری) چیست؟ Express Entry (اکسپرس انتری) نوعی از سیستم مهاجرتی کانادا است که در افرادی که به دنبال مهاجرت کاری می باشند اقدام می کنند. این سیستم تحت برنامه های اقتصادی فدرال می باشد.متقاضیان باید پروفایل خود را به صور…
provinces canada

استان های کانادا

جالب است بدانید، که کشور کانادا با وجود گستردگی زیادی که دارد ( دومین کشور بزرگ دنیا)، تنها به 10 استان و 3 سرزمین تقسیم بندی می شود. با توجه به گستردگی کشور کانادا این استان ها هرکدام وسعت بسیار زیادی دارند و حتی دارای سیستم حکومتی و قوانین خاص خ…
noc list canada

طبقه بندی مشاغل کانادا

طبقه بندی مشاغل کانادا بر اساس دو عامل می باشد.مجموعه وظایفی که یک نفر در برابر شغل دارد. کاری که باید آن نفر انجام دهد.با توجه به دسته بندی مهاجرتی مشاغل به صورت زیر طبقه بندی می شوند.الف) مشاغل سطح 0 - کارهای مدیریتی مانند: …
CANADA

سوالات متداول درباره مهاجرت به کانادا

مهاجرت از طریق تخصص به کبک کانادا گواهی CSQ کبک کانادا گواهی CSQ به گواهی صادر شده توسط اداره مهاجرت کانادا گفته می شود که به متقاضیانی که در مصاحبه برنامه مهاجرت به کانادا ( کبک ) قبول می شوند، داده می شود. حدافل امتیاز برای مهاجرت به ک…
cost of living Canada

هزینه های زندگی در کانادا

لیست هزینه های زندگی در کانادا در این بخش لیست هزینه های معمولی و متداول برای زندگی در کانادا آورده شده است.اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید، بهتر است هزینه های زندگی در کانادا را هم اطلاع داشته باشد.  رستوران ها رستوران ارزان…