مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

ویزای تحصیلی مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از روش تحصیلی با وجود سختی هایی که دارد، اما به دلیل موقعیت خوب آمریکا در دنیا به عنوان کشوری قدرتمند مورد توجه بسیاری از دانش جویان و مهاجران می باشد. برخی از مزایا:

مزایی ویزای تحصیلی آمریکا

  • امکان پذیرش بالا به دلیل داشتن بیش از 5000 مرکز آموزشی
  • شرایط آسان دریافت مجوز ورود به آمریکا از طریق ویزای تحصیلی در مقایسه با سایر روش ها (ویزای کاری- ویزای سرمایه گذاری)
  • امکان بالای پذیرش در شرکت های بزرگ دنیا بعد از اتمام تحصیل
  • انعطاف پذیری بالای سیستم آموزشی و ارائه درس های کاملا کاربردی مطابق با دانش روز
  • برخورداری از تجهیزات پیشرفته و امکانات مدرن برای انجام فعالیت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی

ویژگی های سیستم آموزشی آمریکا

  • شروع سال تحصیلی از سپتامبر
  • پایان سال تحصیلی در ژوئن
  • شروع آموزش: 6 سالگی
  • 1 سال مهد کودک
  • 5 سال ابتدایی
  • 7 سال مقطع متوسطه و دریافت مدرک دیپلم
  • 2 سال برای مقطع کاردانی یا 4 سال برای مقطع کارشناسی
  • 2 سال مقطع کارشناسی ارشد
  • 3 تا 6 سال برای دریافت مدرک دکترا

انواع دانشگاه های آمریکا

state school ایالتی

*لازم به ذکر است که هزینه دانشگاه های ایالتی توسط مردم ساکن در آن ایالت و از طریق مالیات وارده تامین می شود بنابراین تحصیل برای ساکنان آن ایالت آمریکا در دانشگاه رایگان می باشد.

خصوصی private school

*تحصیل در دانشگاه های خصوصی نیازمند هزینه بیشتری می باشد

تقسیم بندی دیگر بر اساس مراکز تحقیقاتی بودن می باشد که به دو دسته تقسیم می شوند.
الف) دانشگاه های دارای مراکز تحقیقاتی
ب) دانشگاه هایی که فقط دوره های 2 تا 4 ساله دارند و مقطع دکترا در این دانشگاه ها وجود ندارد.

study-usa

شرایط کلی پذیرش برای مقطع دکترا در آمریکا

باتوجه به رقابتی بودن پذیرش دانشجو، هر کسی که شرایط بهتری دارد، امکان پذیرش با مزایای بیشتری مانند بورسیه تحصیلی و اسکالرشیپ خواهد داشت. اما به صورت کلی شرایط پذیرش در آمریکا در مقطع دکترا به صورت زیر می باشند

  • معدل بالای 16
  • مدرک زبان تافل یا آیلتس ( داشتن GRE یک مزیت به حساب می آید)
  • داشتن سابقه پژوهشی و مقاله در مجلات معتبر ISI

زمان مناسب برای اقدام پذیرش آمریکا

اگر قصد مهاجرت به آمریکا را دارید، در فصل پاییز (سپتامبر و اکتبر) امکان دریافت فاند و بورسیه تحصیلی بیشتر وجود دارد و در این دوره ها دانشجویان بیشتری پذیرفته می شوند.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا

باتوجه به دانشگاه و مقطع مورد نظر ممکن است مدارک لازم تغییر پیدا کنند. اما در حالت کلی مدارک زیر مورد نیزا می باشد.

  • کپی رسمی مدارک شناسایی
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی در مقاطع مختلف
  • ارائه نمرات زبان
  • ارائه مقالات تایید شده و گواهی نامه ها و مدارک معتبر ( در صورت داشتن)
  • رزومه به زبان انگلیسی
  • داشتن توصیه نامه از اساتید مقطع قبلی ( مخصوص مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • ارائه انگیزه نامه تحصیلی (Statement of purpose) ( مخصوص مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • ترجمه رسمی از صفحات آخر پایان نامه مقاطع قبلی ( مخصوص مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)

بیشتر بخوانید:

ویزای کاری مهاجرت به آمریکا