مدارک لازم درخواست ویزای ایتالیا

پس از تهیه مدارک برای اقامت ایتالیا می توانید درخواست خود را از طریق سفارت ایتالیا ارائه دهید. معمولا صف های طولانی برای رفتن به داخل سفارت وجود دارد، پس یک کتاب حتما همراه خود داشته باشید. مدارک لازم بستگی به درخواست شما دارد ولی در حالت کلی برای  همه متقاضیان مشترک می باشد.

  • پاسپورت معتبر با اعتباری بیش تر از 3 ماه از تاریخی که ویزا برای آن صادر شده است و یک صفحه خالی برای برچسب دارد.
  • عکس هایی در سایز عکس گذرنامه زمینه سفید

مدارک زیر نیز با توجه به درخواست شما مورد نیاز باشد. توجه داشته باشید که بعضی سفارت ها اصل و کپی مدرک را نیاز دارند.

  • اثبات اقامت کشوری که از آن درخواست داده اید.
  • مدارک اثبات سفر شما به ایتالیا که تاریخ ورود و خروج شما به ایتالیا و اسم شما را نشان دهد.
  • تمکن مالی
  • گواهی خدمات درمانی اگر شامل خدمات درمانی از سوی کارفرما و یا تحت پوش خدمات درمانی ایتالیا نیستید.
  • کسانی که قصد کار در ایتالیا را دارند باید از اداره کار ایتالیا درخواست گرفته باشند.
  • تاییدیه تحصیلی از یک موسسه معتبر آموزشی برای دانش آموزان
  • اگر متقاصی از غیر اتحادیه اروپا باشد و همسر او شهروند ایتالیا یا ساکن ایتالیا باشد، ارائه گواهی ازدواج لازم است.
  • دریافت اجازه از پدر و مادر برای متقاضیان زیر 18 سال

بسیاری از مدارک لازم باید به زبان ایتالیایی  ترجمه شوند که این کار توسط مرجع رسمی که توسط سفارت ایتالیا اعلام گردیده است، باید انجام پذیرد.

بسیاری از مدارک نیز نیاز به برچسب مالیاتی دارند و معمولا درخواست های رسمی نیز بر روی کاغذ مخصوص با فرمت مخصوص باید چاپ گردد. برای اطلاع دقیق از مدارک لازم و جزییات با سفارت ایتالیا در ارتباط باشید.

در نظر داشته باشید که هنگام ورود به ایتالیا مقامات مرتبط می توانند تمامی مدارک شما را که برای دریافت ویزا برای اقامت ایتالیا ارائه داده اید، بررسی می کنند، پس آن ها را همراه داشته باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *