,

3 روش سرمایه گذاری مهاجرت به آمریکا

بهترین روش مهاجرت برای خود و خانواده به آمریکا چیست؟

در این مقاله قصد داریم 3 روش عالی برای سرمایه گذاری برای مهاجرت به آمریکا را توضیح دهیم.

  1. ویزای سرمایه گذاری منطقه ای EB5

ویژگی مثبت: سرمایه گذاری حداقل 500 هزار دلاری- دریافت گرین کارت آمریکا- درگیری غیر مستقیم کاری

ویژگی منفی: سرمایه توسط شخص دیگری مدیریت می شود.

سرمایه گذاری به میزان 500 هزار دلار آمریکا و به مدت حداقل 5 سال می باشد. که در بخش های تایید شده دولتی انجام می پذیرد. در مدت 18 ماه معمولا، دریافت گرین کارت- کارت اقامت دائم آمریکا دریافت می شود. کارت اقامت دائم آمریکا مجوز اقامت زندگی- تحصیل و کار در آمریکا برای فرد و خانواده او است.

پیش نیاز زبانی و داشتن مدرک زبان و سابقه تحصیلی و مدرک تحصیلی لازم نیست. همچنین محدودیت سنی نیز وجود ندارد.

سرمایه گذاری در این حالت به این صورت است که سرمایه پرداخت شده به میزان 500 هزار دلار بعد از پایان سرمایه گذاری 5 ساله برگشت داده می شود. این سرمایه توسط شخص دیگری مدیریت میشود. مثلا در پروژه ساخت هتل و یا ساختمان سازی که منجر به اشتغال 10 نفر آمریکایی به مدت 2 سال شود.

از آن جاییکه سرمایه شما در پروژه ها مورد استفاده قرار میگیرد، می توان گفت که این یک نوع سرمایه گذاری خطرپذیر می باشد. اما با این وجود حدود 20 سال است که این برنامه در حال اجرا می باشد.

2. ویزای سرمایه گذاری مستفیم EB5

ویژگی مثبت: کنترل کامل سرمایه توسط خود شخص

ویژگی منفی: پرداخت مبلغی بالا برای دریافت گرین کارت آمریکا به میزان 1 میلیون دلار- درگیری مستقیم با کار و سرمایه مورد نیاز است.

برای دریافت گرین کارت شرایطی برای خود و خانواده می بایست به صورت مستقیم مبلغ 1 میلیون دلار آمریکا سرمایه گذاری شود. این سرمایه گذاری در پروژه خود شما در آمریکا هزینه می شود. که باید موجب به اشتغال حداقل 10 نفر به مدت 2 سال شود.

زمان اجرای این برنامه معمولا 18 ماهه است. که اگر این برنامه با برنامه سرمایه گذاری ویزای E2 ترکیب شود، در زمان کوتاه تر 6 ماهه نیز امکان پذیر می باشد. حتی این هزینه 1 میلیون دلاری نیز می تواند کاهش یابد، در صورتی که سرمایه گذاری متقاضی در بخش هایی که میزان اشتغال آن ها کمتر باشد، انجام شود. در این حالت با 500 هزار دلار می توان سرمایه گذاری مستقیم انجام داد. در بخش هایی مثل ساخت هتل یا رستوران این مورد بدست می آید.

3. ویزای کاری E2

ویژگی مثبت: سریع ترین روش برای مهاجرت به آمریکا و کار در آن جا

ویژگی منفی: دریافت اقامت دائم بدون استفاده از ویزای EB5 به صورت مستقیم – بسیار سخت می باشد.

در این حالت نیازمند این است که کشور شما با آمریکا توافق نامه اقتصادی داشته باشد. در این حالت شما ویزای E2 کار را برای خود از طریق شرکت خودتان بدست می آورید. به عبارت دیگر هم شرکت شما اسپانسر شما شده است، هم این که مجوز ویزای کار را دریافت کرده اید.

investment visa usa migration

لینک منبع:

https://www.forbes.com/sites/andyjsemotiuk/2014/07/18/5-best-ways-for-investors-to-immigrate-to-the-united-states/#67dbc22a794d

9 پاسخ
  1. سرآوری
    سرآوری میگه:

    میخاستم بدونم اگر کسی به صورت غیرقانونی به آمریکا مهاجرت کند، می تواند اقامت این کشور را بگیرد؟

    پاسخ
    • admin2
      admin2 میگه:

      شرکت بهارگیت فقط موارد مربوط به سرمایه گذاری در آمریکا انجام می دهد.
      مهاجرت غیرقانونی به آمریکا مسلما مشکلاتی دارد که در حال حاضر نیز قانون داکا که توسط اوباما تصویب شده بود- توسط ترامپ لغو شد.
      قانون داکا مربوط به مجوز کار برای فرزندان مهاجرانی است که به صورت غیرقانونی به آمریکا آمدند.

      پاسخ
  2. رجبی
    رجبی میگه:

    خسته نباشید
    برای کانادا هم شما کارای مهاجرت را انجام میدید؟
    من 35 ساله – یک فرزند 3 ساله- مهندس مکانیک-4 سال سابقه کار دارم
    میخام به کبک مهاجرت کنم و زبان فرانسه هم بلدم
    فرقی نداره اروپا (فرانسه) یا کانادا
    هرکدوم که بشه میخام اقدام کنم

    پاسخ
    • admin2
      admin2 میگه:

      بله- اقدامات ما برای دریافت پاسپورت شامل کشورهای اروپایی و کانادا و آمریکا و استرالیا می شود.
      البته نه برای ویزای تحصیلی و مهاجرت کاری – برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و اوراق قرضه
      برای اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به کانادا به این صفحه مراجعه کنید.
      https://bahargate.ir/مهاجرت-به-کانادا/
      برای اروپا نیز در صفحه اصلی سایت می توانید لیست کشورهای اروپایی را در هر مورد به همراه شرایط آن ها ببینید
      https://bahargate.ir/

      پاسخ
  3. جعفری
    جعفری میگه:

    می خواهم از طریق ثبت شرکت به اروپا مهاجرت کنم-به منطقه شینگن
    ولی مرددم که شرایط مهاجرت به اروپا بهتره برای من یا مهاجرت به کانادا
    لطفا توضیح میفرمایید

    پاسخ
  4. جواد
    جواد میگه:

    سلام-ممنون از اطلاعات مفیدتون – دوتا سوال دارم
    میشه از طریق ویزای کاری به آمریکا مهاجرت کرد؟
    قانون مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج هنوز برقراره؟

    پاسخ
    • admin2
      admin2 میگه:

      لازم به ذکر است که شرکت بهارگیت با نمایندگی از شرکت بین المللی آرتن- تمام امور مربوط به ویزا و اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و یا خرید املاک و مستغلات را انجام می دهد. در لازم به ذکر است که شرکت بهارگیت با نمایندگی از شرکت بین المللی آرتن- تمام امور مربوط به ویزا و اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و یا خرید املاک و مستغلات را انجام می دهد. در صفحه درباره ما می توانید مدارک و گواهینامه ای مربوطه به مهاجرت را مشاهده فرمایید.
      صرفا جهت آگاهی و پاسخ به سوالات شما:
      1- مهاجرت کاری به آمریکا یا همان ویزای EB3 در حال حاضر لغو شده است.
      2- با توجه به سیاست های کنونی آمریکا- روند مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج بسیار سخت تر شده .

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *