اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

دولت پرتغال فرصت خوبی را برای سرمایه گذاران خارجی ایجاد کرده است، که آن ها می توانند با سرمایه کذاری در پرتغال اقامت پرتغال و در نهایت اقامت اروپا را بدست آورند. روش های متفاوتی برای گرفتن اقامت این کشور وجود دارد، اما دو روش زیر نسبت به بقیه از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. این روش ها علاوه بر تفاوت در نوع سرمایه گذاری در میزان سرمایه گذاری نیز با هم متفاوت می باشند.

الف) خرید املاک و مستغلات در پرتغال

ب) سرمایه گذاری در بازسازی یک هتل در پرتغال

شایان ذکر است که در حال حاضر از سوی دولت پرتغال برنامه “ب” به تازگی ایجاد شده است، که این فرصت خوبی را به کسانی که می خواهند اقامت پرتغال را با سرمایه گذاری در پروژه تایید شده دولتی به همراه سود بگیرند، ارائه داده است.

در بخش جزییات بیشتری از برنامه ها توضیح داده شده است.

الف) خرید املاک و مستغلات

متقاضیان با سرمایه گذاری در خرید املاک و مستغلات در پرتغال به مبلغ 500 هزار یورو می توانند اقامت پرتغال (اقامت اروپا) را دریافت کنند. این برنامه یکی از روش های اصلی جذب سرمایه برای پرتغال و دادن اقامت اروپا به سرمایه گذاران می باشد و بیشتر از 30 سال است که اجرا می شود. اما به دلیل شرایطی که دارد،  شامل مبلغ اولیه بالا برای سرمایه گذاری و روند طولانی و سخت بررسی پرونده ، معمولا توصیه نمی شود.

ب) سرمایه گذاری در بازسازی یک هتل به مبلغ 280 هزار یورو قابل برگشت به همراه سود

در حال حاضر دولت پرتغال برای بازسازی یک هتل تاریخی که مربوط به قرن 19 است، سرمایه گذار جذب می کند. برای این منظور 45 نفر سرمایه گذار از سراسر دنیا با مشارکت در این پروژه می توانند اقامت پرتغال را دریافت کنند. این ویزا به علت شرایط خیلی خوبی دارد، به ویزای طلایی پرتغال مشهور است. سرمایه گذاران در ازای سرمایه گذاری سند رسمی دریافت می کنند و صاحب 1 سهم از 45 سهم این هتل می شوند. همچنین به صورت سالانه سودی دریافت می کنند، که تا دریافت اقامت دائم این روند ادامه پیدا می کند.

این برنامه فرصت خوبی را برای اقامت اروپا ایجاد کرده است، که در مقایسه با سایر برنامه های اقامتی شرایط بسیار مناسبی دارد. همچنین در مقابل با سایر برنامه های اقامتی، نیاز به کمترین حضور سالانه را دارد. تنها لازم است 7 روز در سال اول و 14 روز در 2 سال بعد در پرتغال حضور داشته باشید.
روش دیگری که می توان اقدام کرد، از طریق بلوکارت اروپا می باشد که در مقالات اروپا توضیح داده شده است.*

مزایای سرمایه گذاری در پروژه بازسازی هتل

الف) اقامت رایگان در پرتغال برای 7 روز

 متقاضیان بدون پرداخت هزینه می توانند سالیانه 7 روز در پرتغال ( شرط اولیه اقامت پرتغال) اقامت داشته باشند.

ب) سرمایه گذاران معاف از پرداخت مالیات املاک و مستغلات می باشند

ج) برای کمک به تسریع پروژه، حمایت های مالی از سوی اتحادیه اروپا در سال 2020 انجام خواهد گرفت

د) برای 12 سرمایه گذار اول پروژه، سود 5% و به صورت تضمینی تعلق می گیرد.

ه) سود 4 درصدی در 3 سال اول برای سرمایه گذاران و سود 5 درصدی برای سال های بعدی- به صورت تضمینی

 و) دریافت سند مالکیت هتل برای تمامی سرمایه گذاران

ه) سهام ارائه شده هتل، قابل فروش می باشد

ی) تمامی 280 هزار یورو سرمایه گذاری شده بعد از 6 سال به سرمایه گذاران برگردانیده می شود- به صورت تضمینی

مدارک لازم برای دریافت اقامت پرتغال ( پروژه بازسازی هتل)

الف) سرمایه گذاری به میزان 280 هزار یورو

ب) پاسپورت معتبر

ج) مدارک شناسایی و سندازدواج

د) اسناد و مدارک لازم برای ورود اولیه به پرتغال

ه) تاییدیه سلامت پزشکی

و) تاییدیه عدم سابقه کیفری از کشور مبدا

ه) دادن مجوز به دولت پرتغال در خصوص بررسی سوابق کیفری متقاضی

شرایط بلوکارت

شرایط دریافت بلو کارت اروپا

در این بخش شرایط دریافت بلوکارت اروپا به صورت مختصر توضیح داده شده است. همان طور که در بخش اقامت پرتغال در سایت بیان شده است،  اقامت کشور پرتغال از طریق خرید ملک یا مشارکت در بازسازی هتل انجام می پذیرد. اما برای دریافت بلو کارت لازم نیست ملکی در …
ویزای طلایی پرتغال

شرایط جدید ویزای طلایی پرتغال

بعد از سپتامبر سال 2015 چهار روش جدید با مقادیر متفاوت سرمایه مورد نیاز برای دریافت ویزای طلایی و اقامت دائم پرتغال به شرح زیر ایجاد شد. الف) انتقال سرمایه 350 هزار یورویی و سرمایه گذاری روی فعالیت های علمی و تحقیقاتی و تکنولوژی که توسط دولت پرتغال …
ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال کشور پرتغال در بین کشورهای اروپایی، از نظر ارائه اقامت در مقابل سرمایه گذاری معروف می باشد. به گونه ای که طبق آمارهای ارائه شده، دولت پرتغال سرمایه ای 2 میلیارد یورویی را از طریق جذب 2000 سرمایه گذار بدست آورده است. با این کار …