• اقامت ایتالیا از طریق ثبت شرکت

    اقامت ایتالیا از طریق ثبت شرکت در مدت زمان ۶ ماه و سرمایه گذاری ۱۰.۰۰۰ امکان پذیر می باشد.
    با ما ایتالیا را به خانه جدید خود تبدیل کنید.

خدمات اقامت ایتالیا

خدمات ما ارائه برنامه های تجاری، اقامت ایتالیا (اقامت اروپا) ویزای سرمایه گذاری و همچنین گسترش اقامت فارسی زبانان به ایتالیا می باشد.

خدمات اقامت ایتالیا شامل چه کسانی میشود؟

اگر شما فارسی زبان هستید و در کشورهای: ایران، ایالات متحده آمریکا، کانادا، چین، استرالیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی، روسیه، سنگاپور، آرژانتین، برزیل، امارات متحده عربی، ژاپن، هند، و همچنین تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله انگلستان و تمام منطقه شنگن از جمله سوئیس اقامت دارید میتوانید به راحتی شهروندی دریافت نمایید.

اگر در هیچ کدام از شهرهای ذکر شده اقامت ندارید لطفا با ما تماس بگیرید.

اقامت ایتالیا 

اقامت ایتالیا از طریق ثبت شرکت و استخدام تعدادی پرسنل در اروپا امکان پذیر است. شرایط برنامه مهاجرتی نسبتا آسان است.

شرایط مورد نیاز :

  • موجودی ۲۰.۰۰۰ € در حساب بانکی شخصی
  • نداشتن ریجکتی از سفارت ایتالیا
  • گواهی عدم سوء پیشینه

مدت زمان اقامت

اولین مجوز اقامت یک ساله را صادر می کند.پس از آن میتواند 2 بار به صورت 2 ساله ویزا را تمدید کند. در نهایت 5 سال میتوانند در آنجا اقامت داشته باشند. و سپس درخواست اقامت دائم نمایید.

جنبه های مثبت

  • عدم نیاز به حضور یک ساله در ایتالیا.شما در طول این مدت باید تنها 183 روز در آنجا حضور داشته باشید.
  • میتوانید مجوز کسب و کار خود را تغییر دهید.
  • دسترسی رایگان به سیستم های مراقبت های بهداشتی
  • دسترسی رایگان به سیستم های آموزش و پرورش

جنبه های منفی

حفظ کسب و کار با هزینه های نسبتا پایین

انتخاب ویزا و اقامت ایتالیا

انتخاب ویزا و اقامت ایتالیا و مهاجرت به آنجا برای راه اندازی کسب و کارو درآمد بالا به متقاضیان اجازه می دهد تا بدون هیچ محدودیتی در آنجا حضور داشته و بتوانند از بهداشت و آموزش ایتالیا به طور رایگان بهره مند شوند.

شرایط مورد نیاز

  • درآمد کسب شده در سالهای گذشته و آینده به طور مستمربرای متقاضی اصلی 35000 یورو و برای خانواده 20000 یورو باشد.
  • ملکی را در ایتالیا اجاره و یا خریداری کرده باشد.

مدت زمان اقامت

اولین مجوز اقامت یک ساله را صادر می کند.پس از آن میتواند 2 بار به صورت 2 ساله ویزا را تمدید کند. در نهایت 5 سال میتوانند در آنجا اقامت داشته باشند.

جنبه های مثبت

  • برای برخی از کشورها شامل ایالات متحده آمریکا وانگلستان، مالیات بر درآمد تنها در کشور مبدا اخذ میگردد.

جنبه های منفی

  • اقامت در ایتالیا حداقل 183 روز در طول یک سال
  • پرداخت 11.5% از درآمد 51.645،69 € برای بهداشت و درمان یا  بیمه های خصوصی
  • در بسیاری از موارد مالیات ایتالیا طبق درآمد محاسبه میگردد و بین 38% تا 43% است.

ویزای سرمایه گذاری ایتالیایی و یا برنامه سرمایه گذاری مهاجر

با توصیف این ویزا و مجوز مشخص است که به متقاضیان خارجی و خانواده شان اجازه می دهد تا برای مدت نا محدودی (بدون نیاز به مجوز کار) در آنجا اقامت داشته باشند.

شرایط مورد نیاز

  • سرمایه گذاری 2000000 یورویی در اوراق قرضه دولت ایتالیا به مدت 2 سال
  • سرمایه گذاری حداقل 1000000 یورو در شرکت های ایتالیایی به مدت حداقل 2 سال و یا سرمایه گذاری به ارزش 500000 یورو در نوآوری و راه اندازی کسب و کار
  • اعطا حداقل 1 میلیون یورو به انجمن ها، شرکت ها و انجمن های فعال در زمینه منافع عمومی، فرهنگ، آموزش، مهاجرت، تحقیق، مرمت میراث فرهنگی و چشم اندازها(غیر قابل بازگشت)

مدت زمان اقامت

اولین مجوز اقامت دو ساله  صادر میگردد اما شما میتوانید سه سال دیگر هم آن را تمدید کنید.جمعا 5 سال میتوانید اقامت داشته باشید.

جنبه های مثبت

  • نیاز به سرمایه گذاریهای بزرگ

جنبه های منفی

  • سرمایه گذاریهای بزرگ به ارزش حداقل 500000 یورو به مدت 2 سال
  • ایجاد مشکلاتی در رابطه با وجوه حساب های سرمایه گذاری
  • طبق در آمد حاصل از سرمایه گذاری باید مالیات بپردازید.
  • پس از خروج سرمایه گذاری مجوز لغو خواهد شد.

تجدید مجوز اقامت

در جدول زیر تمامی توضیحات به متقاضیان داده شده است.همچنین ما میتوانیم در خرید ملک نیز به شما خدمات رسانی کنیم.

مقایسه

انتخاب محل سکونت ویزای سرمایه گذاری مهاجرت تجاری
محل اقامت بله بله بله
حداقل موجودی حساب 35000 یورو 500000 یورو 50000 یورو
نیاز به سرمایه گذاری خیر بله خیر.تنها نشان میدهید
اقامت 183 روزه در سال بله خیر خیر
مراقبت های بهداشتی پرداخت هزینه رایگان رایگان
سیستم آموزشی پرداخت هزینه رایگان رایگان
پرداخت مالیات در سال از 35000 یورو حداقل 38% از سود درآمد

بین 23% تا 43%

از 6000 یورو 23%
هزینه افراد هزینه درخواست کننده 10000 یورو 6000 یورو
هزینه تجدید مجوز 10000 یورو برای تمامی اعضای خانواده هزینه درخواست کننده به ازای هر نفر 4000 یورو
درخواست ویزای ایتالیا

مدارک لازم درخواست ویزای ایتالیا

پس از تهیه مدارک برای اقامت ایتالیا می توانید درخواست خود را از طریق سفارت ایتالیا ارائه دهید. معمولا صف های طولانی برای رفتن به داخل سفارت وجود دارد، پس یک کتاب حتما همراه خود داشته باشید. مدارک لازم بستگی به درخواست شما دارد ولی در حالت ک…
ویزای ایتالیا

انواع ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا چه کسی به ویزای ایتالیا نیاز دارد و مدارک لازم برای دریافت آن چیست؟ این که شما به ویزا برای اقامت ایتالیا نیاز دارید یا خیر، بستگی به کشوری که تابعیت آن را دارید و دلایل و مدت زمانی که قصد اقامت ایتالیا را دارید بستگی دارد.…
ویزای طلایی ایتالیا

ویزای طلایی ایتالیا

در حال حاضر دولت ایتالیا برنامه ای برای ویزای طلایی ایتالیا در سرمایه گذاری بخش املاک و مستغلات ندارد. اما امکان ایجاد برنامه های مشابه ویزای طلایی سایر کشورهای اروپا برای ایتالیا وجود دارد. در هرحال امکان دریافت اقامت ایتالیا (اقامت اروپا) ب…
افامت ایتالیا

اقامت بیشتر از 3 ماه در ایتالیا برای دارندگان اقامت اروپا

اشخاصی که اقامت اروپا را از کشوری غیر از ایتالیا دارندو می خواهند برای مدت زمانیبیشتر از 3 ماه در ایتالیا اقامت داشته باشند، باید به اداره مهاجرت (Anagrafe) مراجعه کنند و درخواست خود را بدهند. مدارک لازم  که باید در این مرحله به همراه درخواست اق…
© Copyright - Bahar Gate LTD