اقامت انگلستان:

کشور انگلستان، کشوری پیشرفته با استانداردهای بالای زندگی می باشد. برای اقامت انگلستان دو روش وجود دارد، که هرکدام دارای شرایط متفاوتی می باشند.

الف) اقامت انگلستان از طریق ویزای کارآفرینی انگلستان (Tier1)

ب) اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان

ویزای انگلستان

الف) اقامت انگلستان از طریق ویزای کارآفرینی انگلستان

درخواست های زیادی برای دریافت این ویزا هر ساله از سوی کشورهای مختلف برای آن ارسال می شود. حداکثر مدت زمان اقامت اولیه با این ویزا 3 سال و 4 ماه (40 ماه) می باشد، که این زمان قابل تمدید می باشد. کارآفرین می تواند برای تمدید ویزا به مدت 2 سال ( در صورتی که متقاضی از روش دیگری برای دریافت ویزا اقدام کرده باشد و قصد دارد ادامه کار را با این روش انجام دهد، زمان لازم 3 سال می باشد) مجددا اقدام کند. سرانجام پس از 5 سال اقامت انگلستان، می تواند درخواست اقامت دائم کند. سریع ترین زمان ممکن در صورت تکمیل بودن مدارک برای دریافت ویزا در این حالت 3 ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد.

در ویزا کارآفرینی اقامت انگلستان، متقاضی باید با ارائه طرح تجاری کسب و کار با سرمایه گذاری 200 هزار پوندی باعث اشتغال 2 نفر به مدت 5 سال در انگلستان شود.

سایر شرایط و ویژگی ها این ویزا به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد.

شرایط  اولیه:

  • عدم سوپیشینه
  • سن متقاضی حداقل 18 سال
  • عدم عضویت متقاضی در کشورهای اتحادیه اروپا و سوییس
  • داشتن نمره آیلتس حداقل 4.5 برای متقاضی
  • داشتن طرح اولیه برای ایجاد کسب و کار در انگلستان
  • سرمایه اولیه 200 هزار پوند
  • ثابت بودن مقدار سرمایه گذاری

ویژگی ها:

همراه بردن خانواده (همسر و فرزندان زیر18سال)

خود کارفرما بودن متقاضی، اجازه کار برای کارفرمای دیگر را ندارد.

عدم دریافت وام دولتی

شروع سرمایه گذاری بعد از 6 ماه ورود به انگلستان

ب) اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

از اوریل سال 2011 توسط دولت انگلستان قانونی به منظور جذب سرمایه گذاری و سرمایه گذاران به انگلستان ایجاد شده است. این روش سریع تری روش دریافت اقامت در بین کشورهای G8 هم می باشد، نیازمند سرمایه گذاری قابل توجهی است.

در این روش سرمایه گذار با سرمایه گذاری به مبلغ 2 میلیون پوند می تواند اقامت انگلستان را دریافت کند. تنها کافی است متقاضی به مدت 5 سال در انگلستان اقامت داشته باشد، تا بتواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند.

سایر شرایط و ویژگی ها این ویزا به صورت خلاصه در ادامه توضیح داده شده است.

شرایط اولیه:

عدم سوپیشینه

سن متقاضی حداقل 18 سال

سرمایه گذاری 2 میلیون پوند

ثابت بودن مقدار سرمایه گذاری

ویژگی ها:

عدم نیاز به مدرک زبان

عدم نیاز به مصاحبه حضوری

عدم نیاز به سابقه کاری و طرح تجاری کسب و کار

زمان بسیار کم بررسی پروند (1 تا 6 هفته)

 دریافت ویزای اولیه 3 ساله- تمدید 2 ساله

تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی انگلستان

متقاضی می تواند قبل از پایان اعتبار ویزای فعلی خود، برای ویزای دسته 1 ( کارآفرینی ) انگلستان اقدام کند.

اقدام برای ویزای کارآفرینی انگلستان به شرط داشتن پیش نیازهای لازم می باشد، همچنین ویزای او باید در یکی از دسته های زیر قرار گرفته باشد، تا مجاز باشد برای این ویزا اقدام کند.

  • ویزای جنرال دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای سرمایه گذاری دسته 1 (Tier 1-Investor)
  • ویزای کارآفرینی تحصیلی دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای مختص به مهاجران متخصص
  • ویزای دسته 2
  • شخصی که اجازه فعالیت های کارآفرینی در انگلستان را دارد.

به شرط داشتن سرمایه ای مشخص متقاضی می تواند از ویزاهای زیر نیز به ویزای کارآفرینی انگلستان اقدام کند.

  • ویزای جنرال دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای دسته 1 ( کار بعد از اتمام تحصیل در انگلیس)
  • ویزای دسته 4

زمان لازم مربوط به تعییر ویزای کارآفرینی 

اگر ویزای فعلی متقاضی شامل موارد مطرح شده نیست، باید او انگلستان را ترک کند و برای ویزای کارآفرینی از خارج از انگلستان اقدام کند.

  • اگر 12 ماه از ویزای فعلی متقاضی گذشته است ولی ویزای او شامل یکی از دسته های بالاست، قوانین مربوطه در این دسته قرار نمیگیرند و باید طبق مقررات ویزا مربوط به شرایط تمدید ویزا عمل کند.
  • مدت زمان 3 سال کارآفرین می تواند بعد از انتقال به ویزا کارآفرینی انگلستان دسته 1 در این کشور اقامت داشته باشد
  • مدت زمان بررسی پرونده برای تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی، 8 هفته می باشد.

ویزای شینگن اروپا

از حدودا 30 سال پیش تا به الان مردم کشورهای اتحادیه اروپا می توانند بدون نیاز به دریافت ویزای کشور عضو عهدنامه شینگن به آن جا سفر کنند. به عبارت ساده تر ویزای شینگن در حکم ویزای اروپا است. با اخذ ویزای شینگن از کشور مقصد در اروپا، ابتدا می …
راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت

راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت

در این بخش ساده ترین و راحت ترین کشوراروپایی برای گرفتن اقامت اروپا شده است. در ادامه به معرفی 12 کشور اتحادیه اروپا که این شرایط را به متقاضیان ارائه می دهند، پرداخته می شود. طی قوانین تصویب شده در هر کشوری، سرمایه گذاران در ازای سرمایه گ…
پاسپورت آلمان

اخذ اقامت آلمان

آلمان صنعتی ترین کشوراروپایی و یکی از امن ترین نقاط دنیا به حساب می آید. این کشور عضو اتحادیه اروپا، کشورهای گروه 8 و گروه 5 و عضو سازمان ملل متحد می باشد. زبان رسمی این کشور، زبان آلمانی می باشد که حدود 100 میلیون نفر در کل دنیا به این زبان ص…
ویزای انگلستان

ویزای انگلستان

در این بخش روش بدست آوردن اقامت انگلستان با ذکر دسته بندی های مختلف ویزا توضیح داده شده است تا شما بتوانید با شرایط خود بهترین روش را انتخاب کنید. تمامی ویزاهای انگلستان در این دسته بندی قرار می گیرند. الف) ویزای مهاجرتی انگلستان ( Tier1…
شرایط بلوکارت

شرایط دریافت بلو کارت اروپا

در این بخش شرایط دریافت بلوکارت اروپا به صورت مختصر توضیح داده شده است. همان طور که در بخش اقامت پرتغال در سایت بیان شده است،  اقامت کشور پرتغال از طریق خرید ملک یا مشارکت در بازسازی هتل انجام می پذیرد. اما برای دریافت بلو کارت لازم نیست ملکی در …
بلو کارت اروپا

بلوکارت اروپا

بلو کارت اروپا (کارت آبی اروپا) چیست؟ در واقع به مشابه گرین کارت آمریکا (کارت سبز آمریکا) که به مهاجران به آمریکا فرصت زندگی و کار در این کشور را فراهم می کند،  بلو کارت اروپا نیز به متقاضیان کشورهای جهان سوم این فرصت را می دهد که در اروپا زند…
ویزای طلایی پرتغال

شرایط جدید ویزای طلایی پرتغال

بعد از سپتامبر سال 2015 چهار روش جدید با مقادیر متفاوت سرمایه مورد نیاز برای دریافت ویزای طلایی و اقامت دائم پرتغال به شرح زیر ایجاد شد. الف) انتقال سرمایه 350 هزار یورویی و سرمایه گذاری روی فعالیت های علمی و تحقیقاتی و تکنولوژی که توسط دولت پرتغال …
شهروندی انگلستان

شهروندی انگلستان

 متقاضیان شهروندی انگلستان باید شرایط لازم حضور فیزیکی را در انگلستان تامین کنند، تا بتوانند پاسپورت این کشور را دریافت کنند. برای مثال تعداد روزهایی که خارج از انگلستان هستند در 5 سال گذشته نباید بیش تر از 450 روز باشد- همچنین نباید در هر سال بیش…
درخواست ویزای ایتالیا

مدارک لازم درخواست ویزای ایتالیا

پس از تهیه مدارک برای اقامت ایتالیا می توانید درخواست خود را از طریق سفارت ایتالیا ارائه دهید. معمولا صف های طولانی برای رفتن به داخل سفارت وجود دارد، پس یک کتاب حتما همراه خود داشته باشید. مدارک لازم بستگی به درخواست شما دارد ولی در حالت ک…