اخذ اقامت انگلستان

کشور انگلستان کشوری ثروتمند و دارای شاخص های بالای کیفیت زندگی می باشد. به صورتی که این کشور 55 میلیونی مالک بیشتر از 100 جزیره در دنیا می باشد. در حال حاضر نیز کشورهای زیادی در قاره آمریکا و نقاط دیگر دنیا هستند که تحت سلطه این کشور و قوانین مهاجرتی و حکومتی انگلستان می باشند.

در این بخش قصد داریم روش های دریافت اقامت انگلستان را توضیح دهیم. ویزای کاری برای مهاجرت به انگلستان نیز مانند سایر کشورها دارای دسته بندی های مختلف است. در جدول زیر این دسته بندی ویزای کاری را مشاهده می کنیم.

ویزای کاری  انگلستان  UK work visa

Tier 1 visa

Tier 2 visa

Tier 5 visa

عمومی general

سرمایه گذاری

Investor

کارآفرینی

Entrepreneur

کارآفرین تحصیل کرده

Graduate Entrepreneur

کار پس از تحصیل

Post Study Work

عمومی

general

ویزای جابه جایی کارمند

Intra-company Transfer

مجوز معتبر دولتی

Government Authorised Exchange

ویزای انگیزشی جوانان

Youth Mobility Scheme

ویزای  ورزشی و خلاقانه

Creative and Sporting Visas

**

در حال حاضر برای دریافت اقامت انگلستان، ویزای سرمایه گذاری و کار آفرینی دارای شرایط پایدارتری است. از آن جاییکه که طبق یک قاعده زمان دریافت ویزا بستگی به میزان منفعت و سودی است که برای کشور میزبان دارد. بنابراین دو روش علامت زده شده، شامل ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری روش های مطمئن تر و کوتاه تری برای دریافت اقامت انگلستان می باشند.

مدارک اولیه برای اقامت انگلستان از طریق ویزای کاری

۱- تکمیل فرم درخواست ۲- پاسپورت دارای اعتبار ۳- ارائه پرینت حساب بانکی که نشان دهنده موجودی حساب شما باشد و شرایط آن بستگی به نوع درخواست شما دارد.

  •   با دریافت ویزای کاری می توان به همراه خانواده به انگلستان اقدام کرد. حتی اگر فرزند شما در حال تحصیل در انگلستان باشد، او نیز می تواند تحت پوشش ویزای کاری شما قرار گیرد.
  • باتوجه به تخصص شرکت بهارگیت در زمینه دریافت اقامت انگلستان و سایر کشورها از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت می توانید با ما در ارتباط باشید.

الف) اقامت انگلستان با ویزای کارآفرینی انگلستان

ویزای کارآفرینی انگلستان یکی از ویزاهایی می باشد که متقاضیان زیادی ار سراسر دنیا دارد. حداکثر مدت زمان اقامت اولیه با این ویزا 3 سال و 4 ماه (40 ماه) می باشد، که این زمان قابل تمدید می باشد. کارآفرین می تواند برای تمدید ویزا به مدت 2 سال ( در صورتی که متقاضی از روش دیگری برای دریافت ویزا اقدام کرده باشد و قصد دارد ادامه کار را با این روش انجام دهد، زمان لازم 3 سال می باشد) مجددا اقدام کند. سرانجام پس از 5 سال اقامت انگلستان، می تواند درخواست اقامت دائم کند. سریع ترین زمان ممکن در صورت تکمیل بودن مدارک برای دریافت ویزا در این حالت 3 ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد.

در ویزا کارآفرینی اقامت انگلستان، متقاضی باید با ارائه طرح تجاری کسب و کار با سرمایه گذاری 200 هزار پوندی باعث اشتغال 2 نفر به مدت 5 سال در انگلستان شود.

سایر شرایط و ویژگی ها این ویزا به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد.

شرایط  اولیه:

  • عدم سوپیشینه
  • سن متقاضی حداقل 18 سال
  • عدم عضویت متقاضی در کشورهای اتحادیه اروپا و سوییس
  • داشتن نمره آیلتس حداقل 4.5 برای متقاضی
  • داشتن طرح اولیه برای ایجاد کسب و کار در انگلستان
  • سرمایه اولیه 200 هزار پوند
  • ثابت بودن مقدار سرمایه گذاری

ویژگی ها:

  • همراه بردن خانواده (همسر و فرزندان زیر18سال)
  • خود کارفرما بودن متقاضی، اجازه کار برای کارفرمای دیگر را ندارد.
  • عدم دریافت وام دولتی
  • شروع سرمایه گذاری بعد از 6 ماه ورود به انگلستان

ب) اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

از اوریل سال 2011 توسط دولت انگلستان قانونی به منظور جذب سرمایه گذاری و سرمایه گذاران به انگلستان ایجاد شده است. این روش سریع ترین روش دریافت اقامت در بین کشورهای G8 هم می باشد، که البته نیازمند سرمایه گذاری قابل توجهی است.

در این روش سرمایه گذار با سرمایه گذاری به مبلغ 2 میلیون پوند می تواند اقامت انگلستان را دریافت کند. تنها کافی است متقاضی به مدت 5 سال در انگلستان اقامت داشته باشد، تا بتواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند.

سایر شرایط و ویژگی ها این ویزا به صورت خلاصه در ادامه توضیح داده شده است.

شرایط خاص سرمایه گذاری

با توجه به میزان سرمایه گذاری زمان لازم برای دریافت اقامت دائم انگلستان به صورت زیر کاهش می یابد.

میزان سرمایه

زمان دریافت اقامت دائم

2 میلیون پوند

5 سال

5 میلیون پوند

3 سال

10 میلیون پوند

2 سال

شرایط اولیه:

  • عدم سوپیشینه
  • سن متقاضی حداقل 18 سال
  • سرمایه گذاری 2 میلیون پوند
  • ثابت بودن مقدار سرمایه گذاری

ویژگی ها:

  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • عدم نیاز به مصاحبه حضوری
  • عدم نیاز به سابقه کاری و طرح تجاری کسب و کار
  • زمان بسیار کم بررسی پروند (1 تا 6 هفته)
  •  دریافت ویزای اولیه 3 ساله- تمدید 2 ساله

مشاوره ثبت شرکت در انگلستان

برای اطلاع از آخرین شرایط اقامت انگلستان از طریق ثبت شرکت و ویزای کاری آفرینی و سرمایه گذاری می توانید تماس بگیرید. ۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶

سیستم ارزیابی ویزای کارآفرینی

سیستم ارزیابی ویزای کارآفرینی انگلستان بر اساس امتیاز دهی  به پارامترهایی همچون سرمایه گذاری ( زمان – مقدار و حفظ سرمایه گذاری) و دانش زبان انگلیسی متقاضی می باشد.

سرمایه گذاران و کارآفرینان باید برای بدست آوردن ویزای Tier 1، 95 امتیاز کسب کنند، که امتیاز دهی آن به صورت زیر می باشد.

الف) کسب حداقل 75 امتیاز برای سرمایه گذاری که توسط تامین شرایط زیر بدست می آید.

  • سرمایه گذاری حداقل 200 هزار یورویی
  • سرمایه گذاری انجام شده در انگلستان باید قابل دسترس و استفاده باشد.
  • سرمایه گذاری در یک موسسه مالی انجام شده است.

ب)  10 امتیاز برای دانش زبان انگلیسی مطابق با شرایط اعلام شده

ج) 10 امتیاز برای داشتن سرمایه لازم برای زندگی متقاضی و وابستگانش- در این حالت آن ها باید نشان دهند که سرمایه لازم برای زندگی در انگلستان را بدون حمایت از کسی دارند.

تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی انگلستان

متقاضی می تواند قبل از پایان اعتبار ویزای فعلی خود، برای ویزای دسته 1 ( کارآفرینی ) انگلستان اقدام کند.

اقدام برای ویزای کارآفرینی انگلستان به شرط داشتن پیش نیازهای لازم می باشد، همچنین ویزای او باید در یکی از دسته های زیر قرار گرفته باشد، تا مجاز باشد برای این ویزا اقدام کند.

  • ویزای جنرال دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای سرمایه گذاری دسته 1 (Tier 1-Investor)
  • ویزای کارآفرینی تحصیلی دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای مختص به مهاجران متخصص
  • ویزای دسته 2
  • شخصی که اجازه فعالیت های کارآفرینی در انگلستان را دارد.

به شرط داشتن سرمایه ای مشخص متقاضی می تواند از ویزاهای زیر نیز به ویزای کارآفرینی انگلستان اقدام کند.

  • ویزای جنرال دسته 1 (Tier 1-General)
  • ویزای دسته 1 ( کار بعد از اتمام تحصیل در انگلیس)
  • ویزای دسته 4

زمان لازم مربوط به تعییر ویزای کارآفرینی

اگر ویزای فعلی متقاضی شامل موارد مطرح شده نیست، باید او انگلستان را ترک کند و برای ویزای کارآفرینی از خارج از انگلستان اقدام کند.

  • اگر 12 ماه از ویزای فعلی متقاضی گذشته است ولی ویزای او شامل یکی از دسته های بالاست، قوانین مربوطه در این دسته قرار نمیگیرند و باید طبق مقررات ویزا مربوط به شرایط تمدید ویزا عمل کند.
  • مدت زمان 3 سال کارآفرین می تواند بعد از انتقال به ویزا کارآفرینی انگلستان دسته 1 در این کشور اقامت داشته باشد
  • مدت زمان بررسی پرونده برای تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی، 8 هفته می باشد.

سوالات متداول در خصوص اقامت انگلستان

1- هزینه زندگی در انگلیس به طور متوسط سالیانه چقدر می باشد؟

جواب این سوال بستگی به این دارد که در داخل شهری مثل لندن زندگی می کنید یا خارج از این شهر. برای مثال متوسط هزینه سالانه در داخل لندن برابر با 15 هزار یورو می باشد. این درحالی است که در خارج از لندن برابر با 12 هزار یورو می باشد.

2- زمان پرواز به لندن چقدر است؟

با توجه به فاصله تقریبی 4500 کیلومتری تهران لندن، پرواز با هواپیما تقریبا 6 ساعت و نیم طول میکشد. که در مقایسه با کانادا و آمریکا و استرالیا کم هزینه تر و سریع تر می باشد.

3- ویزای Tier4 انگلستان چیست؟

ویزای Tier4 همان ویزای دانشجویی انگلستان (student visa uk) می باشد.

4- شرایط گرفتن ویزای دانشجویی انگلستان چیست؟

  • مهارت زبان انگلیسی در 4 مهارت زبانی
  • داشتن پذیرش از دانشگاه های انگلستان
  • توانایی مالی برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل در انگلستان
  • متقاضی از کشورهای اتحادیه اروپایی و سوییس نباشد

هزینه های دولتی ویزای دانشجویی هم 335 یورو برای اقدام از خارج از انگلستان است. برای سایر افراد خانواده نیز نفری 335 یورو اضافه می شود.

5. شرایط حضور فیزیکی و مدت زمان مجاز اقامت موقت در انگلستان چه قدر می باشد؟

یکی از شرایط دریافت اقامت دائم انگلستان دارا بودن شرایط حضور فیزیکی به صورت سالانه و همچنین 5 سال گذشته می باشد. بدین منظور می توانید این مقاله را در خصوص شهروندی انگلستان مطالعه فرمایید.

می توانید این مقاله را در خصوص ویزای انگلستان برای اطلات بیشتر ببینید.

مهاجرت انگلستان 2018

اقامت انگلستان امروزه اکثری از مردمان درصدد هجرت به انگلستان و دریافت اقامت دایم انگلستان میباشند ; از آنجایی که انگلستان یکی‌از مهمترین و مطرح‌ترین کشورهای دنیا در قضیه اقتصادی , سیاسی و رفاه اجتماعی به شمار میرود . همین مورد منجر شده بخش اعظمی سعی بر یافتن اطلاعاتی در قضیه موقعیت هجرت به مرز و بوم انگلستان باشند که در اینجا تلاش شده این داده ها بصورت بی نقص دردست مخاطبان قرار بگیرد . برای معاش و هجرت به انگلستان , اشکال ویزاهای متعدد وجود دارا هستند که درخواست کننده قادر است به اعتنا به وضعیت خویش , از روش یکی‌از آن‌ها مبادرت به مسافرت یا این که هجرت نماید . انگلستان ( England ) اسم نیمه‌ی جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یک کدام از چهار بخش سرزمین پادشاهی متحد و مهم ترین و عمده‌ترین قسمتی از تشکیل‌دهنده میهن بریتانیا است . این حیطه از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز هم‌مرز است . مرزهای آبی رنگ این مرزوبوم در شمال غرب دریای ایرلند , در جنوب غرب دریای سِلتی و در شرق دریای کاسپین میباشند . در جنوب هم شبکه مانش آن را از اروپای قاره‌ای و مملکت فرانسه جدا می‌نماید . مساحت زمینی این مرز و بوم ۱۳۰٬۳۹۵ کیلومتر مربع و جمعیت آن در سرشماری سال ۲۰۱۴ میلادی ۵۴٬۳۱۶٬۶۰۰ نفربوده است که به ترتیب در رتبه‌ی 79 و 21 امین مملکت قرار می گیرد . انگلستان ( England ) اسم نیمه‌ی جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی‌از چهار بخش مرزو بوم پادشاهی متحد و مهمترین و عمده‌ترین بخشی از تشکیل‌دهنده میهن بریتانیا است . این ناحیه از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز هم‌مرز است . مرزهای آبی رنگ این مرزوبوم در شمال غرب دریای ایرلند , در جنوب غرب دریای سِلتی و در شرق دریای کاسپین می باشند . در جنوب هم شبکه مانش آن را از اروپای قاره‌ای و مملکت فرانسه جدا می نماید . مساحت زمینی این سرزمین ۱۳۰٬۳۹۵ کیلومتر مربع و جمعیت آن در سرشماری سال ۲۰۱۴ میلادی ۵۴٬۳۱۶٬۶۰۰ نفربوده است که به ترتیب در رتبه‌ی 79 و 21 امین

نحوه گرفتن پاسپورت
,

سوالات متداول در خصوص پاسپورت

درخواست برای پاسپورت چگونه می توانم برای پاسپورت اقدام کنم؟ هر کشور قوانین خاص خود را برای دریافت پاسپورت دارد. اگر می خواهید اقامت اروپا را با دریافت پاسپورت کشورهای اروپایی بدست آورید، باید با مراجعه به سایت سفارت از آخرین تغییرات برنام…

ویزای شینگن اروپا

از حدودا 30 سال پیش تا به الان مردم کشورهای اتحادیه اروپا می توانند بدون نیاز به دریافت ویزای کشور عضو عهدنامه شینگن به آن جا سفر کنند. به عبارت ساده تر ویزای شینگن در حکم ویزای اروپا است. با اخذ ویزای شینگن از کشور مقصد در اروپا، ابتدا می …
راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت

اقامت اروپا با سرمایه گذاری

اقامت اروپا با سرمایه گذاری روشی مطمئن و سریع برای دریافت اقامت هر کشوری می باشد. به دلیل این که کشورهای مختلف برای پذیرش مهاجران و ارائه اقامت دائم، پرونده هایی را در اولویت قرار میدهند که بیشترین منفعت را برای آن ها داشته باشد. بنابراین اقامت ارو…
پاسپورت آلمان

اخذ اقامت آلمان

در این مقاله قصد داریم در خصوص روش دریافت اقامت آلمان توضیح دهیم. همان گونه که میدانید کشور آلمان صنعتی ترین کشوراروپایی و یکی از امن ترین نقاط دنیا به حساب می آید. این کشور عضو اتحادیه اروپا، کشورهای گروه 8 و گروه 5 و عضو سازمان ملل متحد می…
بلو کارت اروپا

بلوکارت اروپا

بلو کارت اروپا (کارت آبی اروپا) چیست؟ در واقع به مشابه گرین کارت آمریکا (کارت سبز آمریکا) که به مهاجران به آمریکا فرصت زندگی و کار در این کشور را فراهم می کند،  بلو کارت اروپا نیز به متقاضیان کشورهای جهان سوم این فرصت را می دهد که در اروپا زند…
ویزای تجاری شینگن

ویزای تجاری شینگن

سرمایه گذارانی و اشخاصی که قصد فعالیت تجاری و کسب و کار در اروپا دارند، می توانند بدون این که اقامت اروپا را داشته باشند، به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنند. در این حالت لازم نیست که متقاضی پیش نیازهای لازم برای اقامت اروپا را داشته باشد، به همین دلیل ای…
اقامت اروپا برای اعضای خانواده

دریافت اقامت اروپا برای اعضای خانواده

ابتدا باید اعضای خانواده شما ( شهروند کشورهای غیر اتحادیه اروپا) به کشوری که شما ساکن هستید، بیایند. در این صورت آن ها می توانند پس از 3 ماه ورود به کشور مورد نظر، درخواست اقامت خود را به مرکز پلیس منطقه  یا Town Hall ( ساختمانی مانند شهردا…
مزایای اقامت اروپا

مزایای اقامت اروپا

مزایای اقامت اروپا کشورهای عضو اتحادیه اروپا کشورهایی پیشرفته با کیفیت بالای زندگی می باشند که  تقریبا نصف آن ها برنامه های سرمایه گذاری را به افراد خارجی ارائه می دهند. این برنامه های سرمایه گذاری مختص سرمایه گذارانی از کشورهای جهان سوم است که می خ…
اقامت اروپا در 5 سال

اقامت دائم اروپا در کمتر از 5 سال (حالت خاص)

اگر شامل شرایط زیر باشید، می توانید در قبل از 5 سال برای اقامت دائم اروپا  اقدام کنید.اگر بازنشسته هستید و سال گذشته در کشور مورد نظر کار کردید، یا این که به صورت مداوم 3 سال در آن جا بودید. اگر دیگر قادر به کار کردن نیستید و کار را مت…