اخذ اقامت نیوزلند

دریافت اقامت نیوزلند بی شک فواید زیادی دارد. کشور نیوزلند طبق رتبه بندی سال 2015 رتبه 9 ام را در بین 187 کشور دنیا از نظر شاخص های توسعه انسانی به خود اختصاص داد. نیوزلند کشوری است که سیستم آموزشی قوی و خدمات درمانی خوبی را به شهروندان خود ارائه می دهد. بخشی از مزایای اقامت نیوزلند به صورت زیر می باشند.

مزایای اقامت نیوزلند

  1. شهروندان و دارندگان پاسپورت نیوزلند می توانند بدون نیاز به ویزا به 172 کشور دنیا سفر کنند.
  2. استانداردهای بالای زندگی، دارای ملیت با فرهنگ های متفاوت و تراکم جمعیتی پایین
  3. شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پایدار
  4. دارای کمترین فساد در بین کشورهای دنیا
  5. دارای شبکه مالیاتی منسجم و پایدار

اقامت نیوزلند با سرمایه گذاری

برنامه سرمایه گذاری 1 و 2 به سرمایه گذاران فرصت اقامت، زندگی، کار و تحصیل را در نیوزلند می دهد.  از مزایای این برنامه می توان به همراه بردن همسر و فرزندان وابسته زیر 24 سال اشاره کرد.

برنامه سرمایه گذاری 1

  1. متقاضیان باید به میزان 10 میلیون دلار نیوزلندی به مدت 3 سال به منظور دریافت اقامت سرمایه گذاری کنند.
  2. بدون محدودیت شرایط سنی
  3. بدون پیش نیاز زبانی
  4. بدون نیاز به سوابق تجاری و کسب وکار

اقامت نیوزلند

برنامه سرمایه گذاری 2

برای متقاضیان دارای سوابق کاری با سن حداکثر 65 سال، که به میزان 3 میلیون دلار نیوزلندی سرمایه و دارایی داشته باشند.

سرمایه گذاری انجام شده 3 میلیون دلاری باید در بخش های تایید شده سرمایه گذاری شود و همچنین می بایست به مدت 4 سال تداوم یابد.

دانش زبان انگلیسی لازم می باشد. بدین منظور داشتن بک گراند زبانی در مکالمه ضروری می باشد. شما می توانید با ارائه مدرک زبانی آیلتس با نمره کل حداقل 3 دانش پایه در زبان انگلیسی را اثبات کنید.

سرمایه گذاری های قابل قبول

سرمایه گذاری در جهت کمک به اقتصاد نیوزلند می باشد. بنابر این سرمایه گذاری هایی که به منظور افزایش سرمایه برای متقاضی می باشند، قابل قبول نیست. سرمایه گذاری می تواند در شرکت های قانونی یا صندوق های سرمایه گذاری باشد.

همچنین می تواند به صورت خرید اوراق قرضه دولتی باشد. همچنین سرمایه گذاری در بانک های ثبت شده و شرکت های مالی و بازار اوراق بهادار نیز قابل قبول می باشد.

سرمایه گذاری در شرگت های خصوصی یا دولتی یا صندوق های مالی، توسعه و املاک و ساختمان های تجاری نیز امکان پذیر می باشد

سرمایه معرفی شده جهت سرمایه گذاری می تواند به صورت ترکیبی از میزان دارایی و سرمایه شخص باشد

نیوزیلند

برنامه زمان بندی و شرایط ویزای سرمایه گذاری 1 و 2

برنامه سرمایه گذاری اقامت نیوزلند 1

  • نیازی به ایجاد Expression of Interest (EOI ) نیست، شما می توانید مستقیما درخواست خود را برای مهاجرت به نیوزلند دهید.
  • تاییدیه درخواست برای برنامه مهاجرتی بستگی به کیفیت اطلاعات مندرج در پرونده شما و همچنین بررسی های امنیتی و بررسی سلامت شما دارد و معمولا 3 ماهه دریافت می گردد.
  • تاییدیه برنامه سرمایه گذاری می تواند قبل از ارسال و اقدام سرمایه گذاری انجام شود، اما برای دریافت ویزای اقامت نیوزلند باید انتقال سرمایه و سرمایه گذاری انجام شود. بعد از این اقدام دریافت ویزا در زمان 2 تا 4 هفته امکان پذیر می باشد.
  • سرمایه گذاران می توانند در زمان 2 سال اولیه سرمایه گذاری خود آزادانه به نیوزلند و سایر کشورها سفر کنند. متقاضی اصلی باید در 2 سال اول یا 3 سال اول ( با توجه به نوع سرمایه گذاری) جمعا 44 روز در نیوزلند حضور داشته باشند. البته در بعضی حالات این مقدار متفاوت می باشد.
  • اگر در تمامی شرایط و پیش نیازهای لازم برای 2 سال اول سرمایه گذاری توسط متقاضی رعایت شده باشد، می تواند برای 2 سال بعدی به داخل و خارج از نیوزلند سفر کند.
  • در صورتی که تمامی شرایط لازم تا پایان سال سوم رعایت گردد، متقاضی و خانواده او می توانند درخواست اقامت دائم نیوزلند را دهند و پاسپورت آن را دریافت کنند.

برنامه سرمایه گذاری اقامت نیوزلند 2

  • در این حالت بر خلاف حالت قبلی سرمایه گذاری نیاز به Expression of Interest (EOI ) می باشد، که شامل اطلاعات شخصی، سوابق کاری و سرمایه گذاری می باشد.
  • در صورت تایییدیه EOI، سرمایه گذار و همسر او می توانند برای شهروندی و اقامت نیوزلند درخواست دهند. دعوت از آن ها معمولا طی 2 هفته بعد از پذیرش EOI می باشد.
  • هنگامی که از متقاضی دعوت برای درخواست شهروندی صادر شد، او می تواند در طی زمان 4 ماه درخواست خود را ارائه دهد.
  • تاییدیه درخواست نیز معمولا بین 3 تا 6 ماه طول می کشد، که البته بستگی به کیفیت پرونده، بررسی های امنیتی و بررسی سلامت سنجی متقاضی دارند.
  • درخواست ویزا نیز بعد از انتقال پول و سرمایه گذاری امکان پذیر می باشد، که در صورت تاییدیه طی زمان 2 تا 4 هفته صادر می گردد.
  • سرمایه گذاری انجام شده باید حفظ شود و در پایان سال دوم و چهارم درخواست اقامت نیوزلند مورد نیاز می باشد.
  • سرمایه گذار باید در سال دوم ، سوم و چهارم سرمایه گذاری در هر سال 146 روز در نیوزلند اقامت داشته باشد.

دریافت پاسپورت بوسیله سرمایه گذاری

متقاضیان و سرمایه گذاران که پیش نیازهای سرمایه گذاری را رعایت کرده باشند و مجموعا 1350 روز در نیوزلند در طول 5 سال اقامت داشته باشند، در صورتی که هر ساله حداقل 240 روز در این کشور حضور داشته باشند، می توانند برای دریافت پاسپورت نیوزلند اقدام کنند.